De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van eventuele (hyper)links, zijn eigendom van ElroTec.

Het is niet toegestaan om de site of een gedeelte daarvan openbaar te maken, op te slaan of te kopiƫren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ElroTec. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Hoewel de website door ElroTec met zorg is samengesteld, is ElroTec niet verantwoordelijk voor eventuele zet- of typfouten. Alle informatie op deze website wordt door ElroTec met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op deze website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast.

ElroTec behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Op de inhoud van deze documentatie, te weten alle teksten, afbeeldingen, merken, logo’s of informatie in enige vorm, alles in de breedste zin des woords, rusten intellectuele eigendomsrechten. Niets in deze documentatie mag worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van ElroTec.